Continue bloedsuikeranalyse - 2 weken

Herken jij twee of meer van deze symptomen? 
Dan kan inzicht in je bloedsuikerspiegel helpen om de oorzaak van je klachten te achterhalen. Al deze symptomen hebben namelijk een verband met je bloedsuikerspiegel. 

WORD MINDER MOE, slaap beter EN KRIJG MEER ENERGIE, door te Leren hoe je lichaam glucose verwerkt, wat er speelt in je lichaam, slaap beter.

Je bloedsuikerspiegel speelt een belangrijke rol in het succesvol afvallen of verbeteren van je energiehuishouding of zelfs sportprestatie. Door je glucosegehalte in het bloed beter onder controle te krijgen, zal dit leiden tot: 

– een lager gewicht
– meer energie
– betere sportprestaties, en nog zoveel meer.

Dankzij de Continue suikeranalyse is het mogelijk om zelf te monitoren hoe jouw lichaam glucose verwerkt.

Hoe het werkt? 
Aan de hand van een glucosesensor die we plaatsen op de achterkant van je arm, meten we op elk moment van de dag gedurende 14 dagen hoe jouw bloedsuikerwaarden veranderen onder invloed van voeding, beweging, slaap, stress en meer.

 In combinatie met een voedingsdagboek brengen we jouw suiker-respons in kaart wat toelaat om een gepersonaliseerd voedingsplan of trainingsschema op te stellen.

De sensor (Freestyle Libre II, BiometrIQ) draag je 14 dagen op de achterkant van je arm en je houdt voeding en beweging bij in de app door te scannen met je telefoon. Je kan gewoon alles doen; douchen, zwemmen, bewegen, etc.

Wist je dat:

⇒ Langdurige inname van koolhydraatrijke en suikerrijke voeding de vetverbranding kunnen remmen?

⇒ Inflammatie of ontstekingen (bijv: intoleranties) het immuunsysteem activeren en kunnen de vetverbranding afremmen?

⇒ Overmatige stress of slaaptekorten voor een continue omzetting van suikerreserves naar vetten zorgen?

Inzicht hebben motiveert!

Plan de start van jouw analyse