Op mijn 26e vetrok ik voor 3 maanden naar Kaapstad en man, wat ben ik daar letterlijk high of happiness geweest. Daarna ben ik nog vier keer terug geweest en voelt Kaapstad voor mij – net als voor vele andere (kite)surfliefhebbers als thuiskomen. 

Omdat ontspanning en ‘ontstressen’ een belangrijk onderdeel van je leven en vooral voor je darmen is (laat die HPA-as maar even tot rust komen!), dacht ik dat ik net zo goed alle tips over reizen en must visits met jullie kan delen. Te beginnen met het prachtige Kaapstad! 

Kaapstad

Garden Route

De volgende site is handig om van alles op te lezen, zoeken: https://insideguide.co.za/cape-town/to-do/

Let te allen tijde heel goed op je spullen en hang geen tasjes e.d. over de rand van je stoel, er wordt gejat waar je bij staat. 

Beter niet in het donker de straat op gaan en pak voor zoveel mogelijk een Uber in de avond. Uber is top in Kaapstad!

Superveel plezier, geniet geniet!

Liefs