Those Hormones

Heb je moeite met het begrijpen van je lichaam? Ervaar je vage klachten? Zie je op tegen je menstruatie zonder te begrijpen waarom je soms reageert zoals je kan reageren en voelen?

Je lichaam bestaat uit lichaam en geest, die niet van elkaar los te zien zijn. Het een wordt door het ander beïnvloedt en vice versa. Aandacht voor je karakter, patronen en mindset is dus essentieel bij een orthomoleculaire therapie.

In samenwerking met gecertificeerd Nobco gecertificeerd Coach Renske help ik je om diepgaand inzicht te krijgen in je hormoonhuishouding en waarom je specifieke klachten ervaart. Hierdoor ontvang je gerichte informatie over de vrouwelijke cyclus en onderzoeken we samen wat jij persoonlijk nodig hebt om een gebalanceerd, inzichtelijk en krachtig leven te leiden. 

‘One size fits none’

Je ontvangt een advies dat specifiek op jou is afgestemd, waardoor je een optimaal resultaat kunt bereiken.

Renske heeft haar eigen praktijk in Breda, gericht op vrouwelijke gezondheid middels hormoon- en mindsetcoaching. Renske is een gecertificeerde coach en hormoonconsulent. Daarnaast richt zij zich ook op hooggevoeligheid (HSP) en is zij zelf ervaringsdeskundige op dit gebied.

Renskes doel is om jou te helpen inzicht te krijgen in je eigen lichaam en geest. 

♥ Waar komen je emoties en reacties vandaan? 

♥ Wat veroorzaakt je klachten en hoe functioneert je lichaam eigenlijk? 

♥ Hoe bereik je jouw persoonlijke flow en behoud je die?

Door goed te luisteren, kritische vragen te stellen, inzichten te delen en gezamenlijke doelen te stellen, begeleidt zij jou naar balans en empowerment. Dit proces stelt je in staat jezelf goed te leren kennen en vertrouwen te hebben in je intuïtie. Hierdoor ben je in staat weloverwogen keuzes te maken en de regie te voeren over je leven en je lichaam.

Winactie!

dinsdag 11 juni tot 25 juni 2024

Wat kan je winnen?

  • Een startpakket dat bestaat uit bestaande uit een notitieblok, pen, hormoontest (vragenlijst), cyclustracker, thermometer en een hormoonspeekseltest, met een waarde van €189,-. (€214?)
  • Een intakegesprek bij Renske (30 minuten).
  • Een sessie bij Fleur (30 minuten), waarin je de resultaten bespreekt van de hormoonspeekseltest en advies ontvangt over voeding, supplementen en leefstijl.
  • Twee vervolgsessies bij Renske. Tijdens deze coachingsessies met Renske ligt de focus op het in balans brengen van lichaam en geest, met speciale aandacht voor het begrijpen van de cyclus en de specifieke krachten en uitdagingen in elk seizoen ervan. Na afloop van de sessies ben je in staat om de eerste stappen te zetten naar een dieper begrip van je lichaam. 

Wat moet je doen?

Herken jij jezelf hierin?

Op hoeveel van onderstaande punten kun jij momenteel ‘ja’ zeggen? Zijn het er meer dan 10? Wacht niet langer en kom in actie! Samen met mindset- en hormooncoach Renske zorgen we ervoor dat je de beste versie van jezelf bent.

Fysieke symptomen

Mentaal/emotioneel

Gezond zijn is de mogelijkheid hebben om iedere dag vol energie te kunnen doen wat je het liefste doet.
En laat gezondheid nu juist in je darmen en je hoofd beginnen!

Wanneer je hormonaal in balans bent, kan je verschillende positieve effecten ervaren.
Houd er rekening mee dat deze ervaringen variëren van vrouw tot vrouw, en dat hormonale balans een complexe kwestie is. Hieronder vind je mogelijke resultaten die je kan bereiken na een uitgebreid traject.

1. Regelmatige menstruatiecyclys tussen de 27-35 dagen:
Bij vrouwen kan hormonale balans leiden tot een regelmatige menstruatiecyclus zonder overmatige pijn, hevigheid of ongemak. 

2. Een aangename stemming en mentaal welzijn

3. Gezonde huid
Hormonale balans kan bijdragen aan een gezonde huis. Minder acné, een egale teint en een normale talgproductie. 

4. Gewichtbeheersing
Hormonale onbalans kan bijdragen aan gewichtsproblemen. Bij een evenwichtige hormoonhuidhouding kan het gemakkelijker zijn om een gezond gewicht te behouden.

5. Goede slaapkwaliteit
Hormonale balans kan de slaapkwaliteit bevorderen, hierdoor heb je een beter slaappatroon en een verhoogde energie tijdens de dag.

6. Vruchtbaarheid
Bij vrouwen kan hormonale balans gunstig zijn voor de vruchtbaarheid en helpen om gezond zwanger te worden. 

7. Gezond libido
Hormonale balans speelt een rol bij het handhaven van een gezonde seksuele functie, waaronder een normaal libido. 

8. Een stabiel energieniveau
Een gebalanceerde hormoonhuishouding kan bijdragen aan een stabiel energieniveau, waardoor je minder last hebt van vermoeidheid. 

Kortingscode
Vitals en Care By Nature

Gezonde voeding en ontspanning zijn en blijven de basis, maar de juiste suppletie is daarbij héél belangrijk, allesbepalend in sommige gevallen zelfs. Waarom? Omdat de bodemgezondheid niet meer is zoals vroeger. Zeg maar gerust: uitgeput! Onze groente en fruit bevatten hierdoor minder vitamines en mineralen. Daarnaast vragen we veel van onszelf, hebben we veel meer stress en prikkels en willen we álles uit het leven halen. Dan kun je wel een extra boost gebruiken!

Omdat er veel verschillende merken bestaan met allemaal net een andere samenstelling kijk ik specifiek naar wat jíj nodig hebt. Persoonlijk advies is key.
Twee door mij veelgebruikte en hoogwaardige supplementenmerken die ik vaak aanraad, zijn die van Vitals en Care By nature (WHC). Door de hoogwaardige samenstelling en juiste dosering helpen zij je om zo gezond en vitaal mogelijk te zijn. Goed opneembaar, zonder toegevoegde rommel. 

Korting Vitals & Care by nature

Met de kortingscode BELLYBALANCE krijg je 15% korting op alle supplementen bij het afrekenen op Vitals.nl en 10% korting op Carebynature.nl. De code mag je natuurlijk altijd delen met mensen die jij dit ook gunt!

Favoriete producten

OERCHEF_Product_1

Oerchef

Glutenvrij brood dat ook nog eens vrij van troep is... Het bestaat! Je bakt het brood zelf door de mix te mengen met wat olijfolie, water en twee eieren. Super simpel en machtig lekker als je het mij vraagt. Check anders even de reviews als je nog overtuigd moet worden. 😉 


Bestel je pakket van vier of acht zakjes hier! 
En vergeet de code Fleur10 niet voor 10% korting!

Omega3index_WHC_NL_Compleet-1536x1199

Omega 3-vetzurentest om zelf mee te starten

De meest uitgebreide wetenschappelijk gebruikte test. Deze test meet de status van de 26 belangrijkste vetzuren in jouw lichaamscellen, besproken in een uitgebreid rapport met verbetertips. Bestel nu hier een test met 10% extra korting met de code BELLYBALANCE!


Test voordat je start met omega 3 zodat je weet waar je staat. Meten = weten.

supplementen-met-kruiden-en-vijzel

Favoriete basissupplementen

Deze dagelijkse ondersteuning vormt bij mij een basis die ik regelmatig neem voor mijn darmen. Per supplement staat beschreven hoe je het gebruikt én je vindt extra info & weetjes.

packshot_bloedonderzoek

Vitamine B12, vitamine D, ijzer en ferritine - test

Bij mensen met inflammatoire darmziekten (IBD) en darmproblemen is het cruciaal om de niveaus van vitamine B12, vitamine D, ijzer en ferritine in het bloed te kennen. Deze metingen bieden essentiële inzichten in voedingstekorten, vermoeidheid en bloedarmoede, veelvoorkomende complicaties bij IBD. Het meten en weten van deze niveaus stelt artsen en therapeuten in staat om gerichte behandelplannen op te stellen, zorgt voor een betere kwaliteit van leven en ondersteunt het lichaam bij het omgaan met de uitdagingen van deze aandoeningen. Je kan deze test zelf thuis uitvoeren en ontvangt binnen 6 tot 7 werkdagen de uitslag.